Log in of registeren

fueled by -
bevestig uw account

Vragen

en antwoorden

1. Hoe registreer ik mij voor de campagne?

Ga naar mijnpowerupcrew.nl en klik in de balk bovenaan op registreren. Onderaan de pagina vindt u het login en registratie gedeelte. Indien u geen account heeft kunt u hier klikken op 'Geen account? Registreren'. Voer uw naam, Power Up! Email en wachtwoord in en klik op verzenden. Na verzending ontvangt u een verificatiemail in de mailbox van het opgegeven adres. (Let op, om te registreren moet u een Power Up! Account hebben).

2. Ik weet mijn mailadres van Power Up! niet meer. Hoe kan ik deze achterhalen?

Weet je je Power Up! mailadres niet meer? Mail dan naar opleidingen@beta-tankstations.nl. Wij helpen je verder.

3. Ik heb nog geen Power Up! account, hoe kom ik hier aan?

Wil jij je aanmelden bij Power Up? Neem dan contact op met jouw werkgever/HR afdeling. Zij kunnen jou via een registratieformulier bij ons aanmelden.

4. Ik kan mij niet registreren voor de campagne. Wat moet ik doen?

Lees dan eerst stap 1 ‘Hoe registreer ik mij voor de campagne?’. Heb je geen Power Up! account? Neem dan contact op met jouw werkgever/HR-afdeling en vraag of zij een account voor je willen registreren. Gaat het registreren niet door een probleem van technische aard? Neem dan contact op met opleidingen@beta-tankstations.nl

5. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe vraag ik een nieuwe aan?

Mail dan naar opleidingen@beta-tankstations.nl. Wij helpen je verder.

6. Hoe maak ik een crew aan?

Log in op de actiewebsite mijnpowerupcrew.nl. Je komt nu in het crew-gedeelte van de website. Hier beheer je je eigen crews en kun je nieuwe crews aanmaken. Wil je een extra crew aanmaken? Klik dan op crew aanmaken, nodig collega’s uit die ook geregistreerd staan in Power Up! en customiseer je hele crew-uiterlijk. Kies bijvoorbeeld een gave combinatie van kleuren, bedenk een leuke naam en verzin een motto waaronder jullie crew de race aan zal gaan!

7. Ik wil nog een crew aanmaken hoe doe ik dat?

Wil je nog een crew aanmaken? Dat kan! Log in op de actiewebsite, klik op crew aanmaken en nodig collega’s uit om deel te nemen. Je hebt nu een nieuwe crew!

8. Ik wil mijn crew aanpassen, hoe doe ik dat?

Om je crew aan te passen log je in op de actiewebsite mijnpowerupcrew.nl. Onderaan de pagina vind je een button met ‘Bewerk jouw crew’.

9. Ik wil collega’s toevoegen aan een crew, maar zie ze niet op het dashboard staan, hoe kan dit?

Jouw collega’s kunnen net als jij alleen aan de campagne deelnemen als zij over een Power Up! account beschikken. Zie je ze niet in het dashboard staan? Dan hebben zij geen ingeschreven Power Up! account.

10. Wat is de looptijd van de campagne?

De campagne heeft een looptijd van 5 september 2022 t/m 4 november 2022.

11. Wat kan je winnen?

Binnen de campagne worden er prijzen uitgereikt voor de 1e, 2e en 3e plaats.

Prijs 1: De prijs voor de ultieme pit crew van Nederland is een teamuitje naar keuze tegen een gemaximeerd budget. De invulling en datum van het uitje mag volledig zelf bepaald worden!

Prijs 2: Een keuzecadeau voor iedere deelnemer die actief aan de campagne heeft meegedaan en deel uitmaakt van het team die de 2e prijs heeft bemachtigd. Denk aan een sportief horloge, earpods of een geluidsbox (ter waarde van 150 euro).

Prijs 3: Een ruim inzetbare cadeaubon ter waarde van 20 euro voor iedere medewerker die met de campagne heeft meegedaan en deel uitmaakt van het team die de 3e prijs heeft gewonnen.

12. Hoe stel ik een crew samen?

Een crew stel je samen via de homepage van de campagne. Registreer een account, log in en ga naar de crew interface. Een crew bestaat uit minimaal 3 collega’s en maximaal 10.

13. Mijn crew zit vol, wat nu?

Heb je meer mensen op je werk zitten die mee willen doen, maar zit je crew al vol? Dan heb je de mogelijkheid om een extra crew aan te maken! Ga de strijd aan met andere tankstations, win geweldige prijzen en wordt de beste pit crew van Nederland.

14. Hoe stijg ik op het leaderboard?

Een crew kan punten verdienen doormiddel van het voltooien van activiteiten op www.mijnpowerup.nl. Deze activiteiten bestaan uit het maken van e-learnings, trainingen en extra’s te vinden in het Branchepaspoort en overige gedeelten op de website van Power Up! Ook kun je extra punten verdienen door te participeren in de social media challenges die met regelmaat gelanceerd worden op de LinkedIn en Instagram van Power Up! Houd de socials dus goed in de gaten!

15. Wat is het Branchepaspoort?

Het branchepaspoort is dé plek binnen Power Up! speciaal ontwikkeld voor jouw en je team om in één oogopslag e-learnings en trainingen te maken, je persoonlijke ontwikkeling te bekijken en daarnaast badges te behalen. Binnen de campagne is dit ook het onderdeel waarin de meeste punten behaald kunnen worden. Maak e-learnings én modules en krijg hier per medewerker een respectievelijk aantal punten voor uitgedeeld. Heb je een erg actieve crew? Dan zullen jullie binnen de kortste keren het leaderboard beklimmen!

16. Wat zijn Extra’s?

Extra’s zijn overige onderdelen en trainingen die op de website van Power Up! gemaakt kunnen worden. Deze vallen bijvoorbeeld niet direct onder het Branchepaspoort, maar zijn wel degelijk punten waard. Zie je een interessante training staan op de website van Power Up? Maak hem dan zeker, want ook deze training is punten waard!

17. Wat zijn Challenges?

Challenges zijn kleine social-media events, ontwikkeld door BETA Opleidingen, waarmee jij en je crew nóg sneller het leaderboard kunnen beklimmen en een voorsprong kunnen bemachtigen op andere crews. Denk bijvoorbeeld aan een ‘leukste crew-foto challenge’, of bijvoorbeeld een ‘lekkerste tankstation-ontbijt foto challenge’. De crew die de challenge gewonnen heeft krijgt hier respectievelijk punten voor uitgekeerd. Deze zullen hen weer helpen om hogerop te komen in het leaderboard. Houd onze LinkedIn, Facebook en Instagram te vinden op de actiepagina dus goed in de gaten. Ook zal je de challenges via de mail ontvangen.

18. Ik wil mee doen aan de challenges maar heb geen social media. Kan ik de challenges dan ook nog ergens anders terug vinden?

Naast dat de challenges op onze socials te vinden zijn, zul je ook regelmatig via de mail geüpdatet worden over de actieve challenges.

19. Hoeveel punten kan ik verdienen per activiteit?

Het aantal te behalen punten kan per activiteit verschillen in verband met moeilijkheidsgraad of tijdsduur. De bijhorende punten per activiteit zijn opgenomen in het regelement, te vinden onderaan de actiewebsite.

20. Hoe werkt de puntentelling?

De door crewleden behaalde punten worden bij elkaar opgeteld tot een totaalscore per crew. Deze score is zichtbaar via de landingspagina van de actie;

21. Ik werk bij een klein tankstation, kan ik dan minder punten verdienen dan een groot tankstation?

Om de ongelijkheid tussen grote en kleinere tankstations tegen te gaan wordt de totaalscore per crew gedeeld door het aantal deelnemers.

22. Hoevaak wordt het leaderboard geüpdatet?

Tweewekelijks worden de gegevens uit Power Up! geüpdatet en worden de totaalscores per crew bijgewerkt.

23. Ik heb al een aantal activiteiten op Power Up! voltooid, wat nu?

Wanneer een e-learning langer dan een jaar geleden is gemaakt, ontvangt je hier geen punten voor. Wanneer een e-learning gedurende de actieperiode is gemaakt, worden de ontvangen punten voor deze in mindering gebracht. Wanneer je minder dan een jaar geleden een e-learning hebt voltooid, ontvang je voor deze activiteit op voorhand al punten.

24. Ik ben 1e, 2e of 3e gefinisht op het leaderboard, wat nu?

Gefeliciteerd! Je bent een prijswinnaar en houder van de titel: ‘Beste pit crew van Nederland’. Op 4 november 2022 zullen wij vanuit BETA Opleidingen contact opnemen met de oprichter van jouw crew en toelichten welke prijs je hebt gewonnen. Samen met jou stemmen we de stappen die nodig zijn om de prijs in ontvangst te nemen af.

25. Ik zie teamleden staan die niet meer bij ons in dienst zijn. Hoe kan ik deze verwijderen?

HR-managers beschikken over een admingedeelte in Power Up! Mocht je teamleden tegen komen die niet meer in dienst zijn, geef dit dan door aan jullie HR-manager. Deze kan de desbetreffende persoon uit dienstmelden.

26. Ik ondervind problemen bij het maken van de modules uit het branchepaspoort. Bij wie kan ik dan terecht?

Mail naar opleidingen@beta-tankstations.nl of bel direct naar 010-41 11 968.

27. Kan ik ook mee doen aan de actie als ik geen Power Up! account heb?

Nee, helaas gaat dit niet. Om mee te doen aan de actie heb je een Power Up! account nodig.

Login